Jul på Bondestuen

Jul på Bondestuen

Jul på Bondestuen

Jul på Bondestuen

Jul på Bondestuen

Vi serverer smørrebrød, anretning & buffet fredag, lørdag & søndag fra kl. 12-16



SMØRREBRØD


LUN STEGT SILD med løg, kapers & sennep 68,-
MARINEREDE SILD med løg & kapers 55,-
RØDE SILD med løg & kapers 55,-
FRISKPANERET RØDSPÆTTEFILET med remoulade 78,-
FRISKPANERET RØDSPÆTTEFILET med rejer, asparges & kaviar 98,-
REJER med mayonnaise & kaviar 99,-
GRAVAD LAKS med rævesauce 92,-
RØGET LAKS med urtecreme 92,-
ÆG med rejer & kaviar 62,-
LUN LEVERPOSTEJ med bacon & surt 52,-
RIBBENSTEG med rødkål & surt 68,-
GAMMEL OST med løg & sky 68,-


LILLE ANRETNING 198,-


1. Servering
LUN STEGT SILD med kapers, løg & sennep
GRAVAD LAKS med rævesauce
RØDSPÆTTEFILET med remoulade

2. Servering
SVINEMØRBRAD med bløde løg
RIBBENSTEG med rødkål

3. Servering
RISALAMANDE med kirsebærsauce
eller
GAMMEL OST med løg & sky


STOR ANRETNING 325,-

minimum 4 personer

1. Servering
LUN STEGT SILD med kapers, løg & sennep
KARRY SILD med kapers & løg
GRAVAD LAKS med rævesauce
RØDSPÆTTEFILET med remoulade
REJER med mayonnaise

2. Servering
RIBBENSTEG med rødkål
MØRBRADBØF med bløde løg
LUN LEVERPOSTEJ med svampe & bacon

3. Servering
RISALAMANDE med kirsebærsauce
2 SLAGS OST med tilbehør


-


KAFFE & LUN ÆBLETÆRTE med creme fraiche 69,-
ÆBLESKIVER med flormelis & jordbærsyltetøj 59,-


FROKOST BUFFET


Retter som kan tilfredsstille både den sultne & den kræsne


4 SLAGS SILD med løg & kapers
LUN FISKEFILET med remoulade & citron
ÆG med rejer & kaviar
HJEMMELAVET SKALDYRSSALAT
GRAVAD LAKS med rævesauce
HJEMMELAVET HØNSESALAT

DAMPET LAKS
SYLTE med sennep & rødbeder
RIBBENSTEG med rødkål
FRIKADELLER med surt
TARTELETTER med høns i asparges
LUN LEVERPOSTEJ med bacon & champignon
GLASERET SKINKE

JULE MEDISTER
CHICKEN HOT WINGS
MINI FORÅRSRULLER med dip
INDBAGTE REJER
ÆBLETÆRTE med creme fraiche
RISALAMANDE med kirsebærsauce
CLEMENTINER


159,-
(Børn 4-11 år 79,- & børn 0-3 år 45,-)


-


FORRETTER


JORDSKOKKESUPPE med pesto & jordskokkechips 75,-
RØGET LAKS med krydderurtecreme 92,-
REJECOCKTAIL med sprød salat, asparges & dressing 89,-
OKSECARPACCIO med kapers, artiskok, parmasan & pesto 89,-


HOVEDRETTER


ANDECONFIT med smørstegte kartofler & sennepssauce. 158,- (Kan bestilles fra kl 17)
WIENERSCHNITZEL af kalvekød, med smørstegte kartofler, ærter & skysauce 179,-
STEGT FLÆSK AD LIBITUM med kartofler & persillesauce 148,-
BONDEBØF med pommes frites, stegte grøntsager & bearnaisesauce 128,-
PARISERBØF med klassisk garniture 148,-
STJERNESKUD med stegt og dampet rødspættefilet, rejer, asparges & kaviar 148,-
BØF AF OKSESTRIPLOIN med smørstegte kartofler, stegte grøntsager & bearnaisesauce 169,-
ENGELSK BØF af oksestriploin, med grøntsager, pommes frites & bearnaisesauce 169,-
RIBBENSTEG med rødkål, kartofler, surt & skysauce 138,-
SALAT med rejer & røget laks 149,-
SVAMPE BØF med hvide kartofler, stegte grøntsager & tomatsauce 159,- (Vegansk, glutenfri & laktosefri)


DESSERTER


RISALAMANDE med kirsebærsauce 59,-
HJEMMELAVEDE PANDEKAGER med is & chokoladesauce 69,-
NØDDEMAZERIN TÆRTE med vaniljeis & hindbærcoulis 72,-
ÆBLETRIFLI 72,-


BØRNEMENUER


STEGT FLÆSK med kartofler & persillesauce 75,-
RØDSPÆTTEFILET med pommes frites & remoulade 75,-
BURGER med pommes frites 79,-


-


MENUER fra kl. 17


JULEMENU


fredag & lørdag

FORRET
GRAVAD LAKS med rævesauce

HOVEDRET
ANDECONFIT med smørstegte kartofler & sennepssauce

DESSERT
RISALAMANDE med kirsebærsauce
2 retter 225,-
3 retter 259,-


TEATERMENU


Fredag & lørdag

FORRET
JORDSKOKKESUPPE med pesto & jordskokkechips

HOVEDRET
KALVEFILET med smørstegte kartofler & svampesauce

DESSERT
ÆBLETRIFLI
2 retter 239,-
3 retter 279,-


SØNDAGSMENU


FORRET
JORDSKOKKESUPPE med pesto & jordskokkechips

HOVEDRET
SVINEMØRBRAD med kartofler & champignonsauce

DESSERT
RISALAMANDE med kirsebærsauce
2 retter 149,-
3 retter 175,-


-


SELSKABSMENUER


LUKSUSMENU 389,-


Kun mod forudbestilling til min. 15 personer

FORRET
HUMMERBISQUE

HOVEDRET
OKSEMØRBRAD

DESSERT
DESSERT TALLERKEN


STOR ANRETNING 325,-

min. 4 personer

1. Servering
LUN STEGT SILD med kapers, løg & sennep
KARRY SILD med løg & kapers
GRAVAD LAKS med rævesauce
RØDSPÆTTEFILET med remoulade
REJER med mayonnaise

2. Servering
RIBBENSTEG med rødkål
MØRBRADBØF med bløde løg
LUN LEVERPOSTEJ med svampe & bacon

3. Servering
RISALAMANDE med kirsebærsauce
2 SLAGS OST med tilbehør


DRIKKEPAKKE 1 249,-


VELKOMSTDRINK
HUSETS VIN, ØL & SODAVAND ad libitum, til forret & hovedret
1 GLAS DESSERTVIN & KAFFE med 2 cl AVEC.


DRIKKEPAKKE 2 199,-


VELKOMSTDRINK
HUSETS VIN, ØL & SODAVAND ad libitum i 2½ time