Bent Hasebart, Bondestuen & Dyrehavsbakken

Bent Hasebart, Bondestuen & Dyrehavsbakken

Bent Hasebart, Bondestuen & Dyrehavsbakken

Bent Hasebart, Bondestuen & Dyrehavsbakken

Bent Hasebart, Bondestuen & Dyrehavsbakken

Bondestuen er en hyggelig restaurant, der lever temmelig godt op til sit navn. Det er nemlig som at komme ind i en landlig stue, når du træder indenfor i restauranten, der med sine tværgående træbjælker lægger op til en hyggelig aften i en afslappet atmosfære.
Alt ånder blomstrende idyl, ligegyldigt hvor du kigger hen...

'Høj standard og lave priser' kunne være mottoet for Bondestuen, der føres videre i den legendariske farverige ånd, som Bakkens mest navnkundige restauratør, Bent Axel Hasebart, opdyrkede gennem en menneskealder, før han døde i 1998.
Ny herre og mester i de kurfyrstelige lokaler er Bent Axels nieces søn, Mikkel Marvits, der også ejer Restaurant Bræddehytten (Dyrehavsbakken) og restaurant Cassiopeia ved Tycho Brahe planetariet i København.

Her nedenfor findes der forskellige artikler og presse om Bondestuens historie, Bent Hasebart og Dyrehavsbakken

 

Wiki om Dyrehavsbakken

denstoredanske.dk: Dyrehavsbakken